dugmereklam

29 Eylül 2011 Perşembe

doğal yolla zayıflama yöntemleri,.aç kalmadan zayıflama, çabuk zayıflama,aç kalmadan zayıflama, çabuk zayıflama, doğal yolla zayıflama, Doğal zayıflama, Hızlı zayıflama, kolay zayıflama, kolay zayıflama yolları, zayıflama ipuçları, zayıflama tavsiyeleri, zayıflama yolları

Görüntünün çok önemli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Zayıf olan kişiler ile TV seyrederken, sokakta yürürken, markette karşılaşıyoruz. Bu durum kendimize güvenimizi sınırlarken, neden sürekli yeni zayıflama haplarının çıktığı için de iyi bir açıklama oluyor. Zayıf ve çekici görünmek toplumda takıntılı hale geliyor.
Sorun şu ki sağlıklı bir zayıflama kısa yolu yok. İnsanların çoğu zayıflama ile ilgili bir şey bilmiyor ve ufak bir haptan medet umuyorlar. Kötü haber ise bu hapların yararlarından kat be kat daha fazla zararları olduğudur.
İyi haber ise zayıflama sağlıklı ve mantıklı bir hale getirilebilir. Uzun zaman alsa bile oldukça zararsız ve mümkündür. Bir kaç kolay kurala uyulduğu sürece sağlıklı ve daha uzun bir yaşama, zayıf bir şekilde sahip olabilirsiniz.
• Egzersiz – Pek hareket etmeden yaşıyoruz. Birçoğumuz sabah kalkıp arabalarına atlıyor, işe gidiyor ve tüm gün masa başında oturuyorlar. Akşam eve geldiklerinde ise biraz daha oturuyorlar. Bu şekilde oturarak aldığınız her kalori yağa dönüşür. Günde yarım saatlik bir yürüyüşle kilonuzu koruyabilirsiniz. 1 saatlik bir yürüyüş sayesinde ise zayıflayabilirsiniz. Koşmak, bisiklet sürmek ve yüzmek zayıflamak için en iyi spor şekilleridir. Bunlara ek olarak ağırlık kaldırmak da zayıflamayı hızlandırır.
  Diyet – Kilo vermenin en önemli bir diğer faktörü de diyet ve rejim yapmaktır. Muhtemelen vücudunuzun bir arabaya benzetildiği benzetmeyi duymuşsunuzdur. Arabalarda yakıt tankına ne koyduğunuza dikkat etmeniz gerekir. Gerçekten doğru bir benzetmedir. Gün geçtikçe her zamankinden daha fazla abur cubur tüketmeye başladık. Eğer zayıflamak istiyorsanız sağlıklı yiyeceklerden küçük porsiyonlar yemelisiniz. Sebze ve meyveler kalori açısından fakir, vitamin, mineral açısından zengindirler. Günlük yediklerinizde meyve ve sebze oranını arttırırsanız zayıflamanızı kolaylaştırmış olursunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder