dugmereklam

29 Eylül 2011 Perşembe

ASIKLAR DIYETI,aşıklar diyeti,aşıklar diyeti, aşıklar nasıl diyet yapar


Kadinlar / hafta içi günlerde 

sabah: 1 dilim beyazpeynir, 1 dilim ekmek, domates, salatalik, biber ve sekersiz çay.
Ögle: 150 gr. et, tavuk ya da 200 gr. balik izgara, salata (1 kasik zeytinyagi ve limon).Ikindi: 1 adet kabuklu elma.Aksam: Öglenleri yediklerine ek olarak karisik mevsim salatasi.Gece: 2 porsiyon meyve.
Erkekler hafta içi günlerde sabahlari kadinlardan farkli olarak 2 dilim ekmek, öglenleri mönüye ek olarak 1 dilim ekmek, ikindileri 1 adet tek kasarli yagsiz tost ve sekersiz çay, aksamlari yemegin yaninda 1 dilim ekmek yiyebiliyor.

Kadinlar / cumartesi günü 

sabah: 5 kasik misir gevregi, 1 bardak süt.
Ögle: 1 dilim vejetaryen pizza ve 1 bardak ayran. 1 orta boy vejetaryen pizza partnerle paylasilabilir.Ikindi: 1 porsiyon ince hamurlu meyveli tatli partnerle paylasabilir.Aksam: 1 porsiyon izgara, et, tavuk veya balik ve salata.Gece: 2 porsiyon meyve.
Erkekler cumartesi günü sabah 6 kasik misir gevregi yerken öglen saatinde 2 dilim vejetaryen pizza yiyebilir. Aksam yemeginde ise kadinlarinkine ek olarak 5 kasik sebze yemegi yiyebilirler.

Kadinlar için pazar günü 

sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 adet haslanmis yumurta veya omlet, domates, salatalik, biber, 1 tatli kasigi kaymak ile 1 tatli kasigi bal veya 5 adet zeytin, sekersiz çay.
Ögle: Ton balikli salata.Ikindi: Yagsiz tost, ayran.Aksam: 1 porsiyon izgara et, tavuk veya balik, salata ve 1 kadeh kirmizi sarap. (Sarap yerine 1 porsiyon sütlü tatliyi partnerinizle paylasabilirsiniz.)
Erkekler için pazar günü
sabah: Kadinlardan farkli olarak 4 dilim ekmek var.

Aksam: Mönüye ek olarak 2 kadeh kirmizi sarap içebilirler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder