dugmereklam

2 Ekim 2011 Pazar

Ender saraç göz tansiyonu bitkisel tedavi,Ender saraç, göz tansi

Ender Saraç göz tansiyonu hakkında bilgilerin başında günümüzde birçok kişi göz tansiyonu sorunundan şikayet etmektedir. Göz tansiyonu göz içindeki basıncın artmasından kaynaklanmaktadır. Gözünüzü bir bütün olarak düşünün ve gözün içinde 2 sıvı vardır. Bu 2 sıvıdan önce olan sıvı içeride oluşturulup göz içindeki minik kanallardan dışarıya doğru boşaltılmaktadır. Bu boşaltım sisteminde meydana gelen tıkanıklıklar ve meydana gelen değişikliklerle gözün içindeki basıncın artması durumuna göz tansiyonudenmektedir.

Ender Saraç göz tansiyonunun belirtileri için ise ; 

Göz tansiyonu geneli itibari ile sinsi bir hastalıktır. Yıllar içinde görmenin azalmasıyla kendini belli etmektedir. Buda uzun yıllar sürdüğü için hastalarının bu durumu fark etmeleri olası değildir. Göz tansiyonunda görme göz çevresinden itibaren yavaş ve kapanarak azalır. Göz tansiyonu hastalığının tanısı hasta tarafından göz tansiyonunun son döneminde mümkün olmaktadır. Ani açı kapanması göz tansiyonu durumunda göz aniden bulanır ve sisli görme, özellikle ışıkların çevresinde perdelenme olarak karşınıza çıkar.

Ender Saraç göz tansiyonu bitkisel çözüm önerisi ; 

1 ay süresince her gün içilecek olan domates suyu ile göz tansiyonunun kontrol altında tutulması mümkündür. Burada dikkat etmeniz husus ise domatesin doğal ve hormonsuz olmasıdır. Mümkünse domates suyunu öğle yemeklerinden 1 saat kadar önce tüketin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder