dugmereklam

1 Ekim 2011 Cumartesi

4 Cilt sorununa 4 kesin çözüm


Cildinde sorun olan sadece siz değilsiniz, emin olun… Çünkü cilt, o kadar hassas ki, stresten, yediklerinizden içtiklerinizden ve mevsimlerden etkilenir. Bunlar için daha fazla bilgiyi ve Cilt Problemleri Nedenleri ve Çözümlerini bu makalemizde ele almış ve bir çok öneride bulunmuştuk. Ayrıca güzel ve sağlıklı bir cilt içinde Bitkisel Cilt Bakım Maskeleri sunmuştuk. şimdi ise yaygın olan 4 cilt sorununa 4 kesin çözüm sunuyoruz Melek’ler. Cildinize iyi bakın, çünkü cildiniz hem gençliğiniz, hemde güzelliğinizdir:)

Acıbadem Kadıköy Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. İnci Candan, yaz mevsiminde en sık rastlanan cilt sorunlarına karşı alınması gereken önlemleri anlattı:
GÜNEŞ YANIKLARI: En az 30 koruma faktörlü güneş kremi kullanın. Kremi güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulayın, 2-3 saatte bir yenileyin, denize ve havuza girdikten sonra tekrar sürün.

BİTKİ ALERJİLERİ: Böyle bir reaksiyon olduğunda bölge bol su ile yıkanmalı, kaşıntı ve yanma devam ederse soğuk kompres yapılmalı, o an bulunabilirse antihistaminik ilaç alınmalı.
GÜNEŞ ALERJİSİ: Tatile çıkmadan önce antihistaminik oral ilaçlara başlamak ve tatil süresince kullanmak kısmen koruyor.
BÖCEK ISIRIKLARI: Giysilerin daha korunaklı olması ve böcek kovucuların kullanılması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder