dugmereklam

1 Ekim 2011 Cumartesi

2011 2012 Sonbahar Kış Modası,Renkleri resimleri


Yeni bir yıl, yeni moda trendleri demektir genelde. Tabi ki 2011-2012 sezonunda da yeni ilhamlar,yeni tasarımlar olacak fakat 2011 yılının etkileri de devam ediyor olacak. Bu sene en çok göze çarpan şey pastel tonlar. Özellikle koyu kırmızı ve koyu yeşil tonları vitrinleri dolduracak. Devamında haki ve bordo renklerine de rastlayacağız…



Aynen geçen sezon gibi bu sene de midi ve maxi etekler moda. Upuzun, kiloş veya dar kesim etekleri rahatça bulabileceğiz. Pileli etekler, gömlekler ve yüksek bel pantolonlar ise trendini kaybetmemiş.Kürk etoller ve kabanlar, trençkot tarzı montlar bu sene moda, bol kesim yarasa kol modellerin haricinde dar, bedeni saran kabanlar da mevcut. Canlı renklerle dolu bir yaz geçirdik ve bunun ardından da kışın koyu renklere bürünmeyip yine rengarenk giyineceğiz.
Renkler konusunda herkes temkinlidir. Alışveriş yaparken hep mevsim renklerini, moda renkleri gözönüne alırız hepimiz. 2011 yılının pastele kaçan tonları hepimize iç açıcı baharlar sunuyordu. 2012 yılında da benzer renklerin yanında yeni renk trendleri de olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder