dugmereklam

1 Ekim 2011 Cumartesi

2011 2012 kış modası


2011-2012 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Sonbahar'a az kaldı. Haliyle ünlü modacılar, markalar ve trendsetterlar yeni sezon kış modası tanıtımlarına başladılar. Mağazalar yavaş yavaş yeni sezon ürünlerini tanıtırken bu senenin modası neymiş, bu kış vitrinlerde en çok neleri göreceğiz bir göz atalım;
 
 
 
 
 
Bu sene en çok göze çarpan şey pastel tonlar. Özellikle koyu kırmızı ve koyu yeşil tonları vitrinleri dolduracak. Devamında haki ve bordo renklerine de rastlayacağız.
 
 
 
 
Aynen geçen sezon gibi bu sene de midi ve maxi etekler moda. Upuzun, kiloş veya dar kesim etekleri rahatça bulabileceğiz. Pileli etekler, gömlekler ve yüksek bel pantolonlar ise trendini kaybetmemiş.
 
 
 
 
Bunların yanında pek tabii tüylü, kürklü ve dantelli kıyafetlerden yine vazgeçemiyoruz...
 
 
 
 
 
 
Kürk etoller ve kabanlar, trençkot tarzı montlar bu sene moda, bol kesim yarasa kol modellerin haricinde dar, bedeni saran kabanlar da mevcut. Canlı renklerle dolu bir yaz geçirdik ve bunun ardından da kışın koyu renklere bürünmeyip yine rengarenk giyineceğiz.
 
Kahve tonları ve siyahın dışında, vizon, camel, bordo, haki, mürdüm, beyaz , krem, sarı, yavruağzı, mercanrenklerini vitrinlerde sık sık göreceğiz.
 
 
 
 
Yüksek bel modasının devam edeceğini söylemiştik. Bel boyu yükselince haliyle üstler kısalıyor. Ceketler, bluzlar, montlar hafif bol ama küt modellerden oluşacak.
 
Kısa boylu ceketlerin haricinde, kruvaze gelen tek veya çift düğmeli hakim yaka ceketler de bu kış çok moda.
 
 
 
Taa 2010 kışının modası olan ekose gömlekler, montlar ve etekler tekrar mağazalarda yerlerini bulacak...
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder