dugmereklam

20 Nisan 2014 Pazar

Christina Aguilera Bold Hairstyles, Christina Aguilera Hairstyles & Highlights 2014, Christina Aguilera Hairstyles, Christina Aguilera's Hair On 'The Voice, Best and Worst Hairstyles of 2014 Christina Aguilera

Christina Aguilera Bold Hairstyles, Christina Aguilera Hairstyles & Highlights 2014, Christina Aguilera Hairstyles, Christina Aguilera's Hair On 'The Voice, Best and Worst Hairstyles of 2014  Christina Aguilera


































christina aguilera saç modeli
christina aguilera sac modeli

Christina Aguilera Tarzı - Saç düzleştirici ile saçları
Christina Aguilera yı bizler güzel seksi bir sarışın olarak hatırlarız hep. ama galeridende göreceksiniz ki Christina Aguilera bazen de siyah saçlı olarak karşımıza çıkıyor.
galerimize Christina Aguilera harika saç modellerini ve saç tarzını ekliyoruz.
beğeneceğinizi umuyoruz.

Sesi kadar saçları ile de bir devrim yaratan Amerika'lı şarkıcı Christina Aguilera neon rengi ojeleri ve kıyafetleri ile uyumlu çılgın saç renklerini denemekten hiç korkmuyor ve bu renkli saçları yüzüne yakıştırmasını çok iyi biliyor. Her ne kadar sadece sizlerle Christina Aguilera'nın fotoğraflarını paylaşsam da en çok klipleri izlendiği zaman bizleri baştan çıkaran bir güzelliğe sahip olduğunu anlayabiliyorum.


Platin sarısı saçları gözleri kamaştıran Christina Aguilera saçlarına doğal dalgalar verdirerek saçlarını hareketlendirmiştir. Göz alıcı saç rengi olan platin sarısı saçlara sahip olmak biz bayanlar için hem en büyük tutku hem de çok zorlu bir dönemdir. Şöyle ki saçların rengini açtırmak için belli aralıklarla kuaföre gitmek zorunda kalır ve bu zaman dimilerinde saçlarımızın ton ton açıldığını görürüz. Sadece bu kadarla kalmıyor bu dönem zarfında aynalar elimizden düşmez. Ama aonuç itibari ile ne kadar kıskanılası bir saç rengi elde edebileceğimizi Christina Aguilera bizlere bu fotoğrafı ile ispatlıyor.

Christina Aguilera'nın bu saç modelini incelersek lila ve pembe renkten oluşan saç uçları ve herzamanki gibi platis sarı saçları dikkatimizi çekmektedir. Kahkülleri ortaddan ayırmış olan ünlü şarkıcının bu saç modelinde güzel bir detay daha vardır. Örgü taç! Aslında saç bandı da diyebiliriz. Örgünün kendi saçları olmadığını düşünüyorum. Örgü saçın tonu da kendi saçlarından biraz daha koyu olması bu tahminimi destekler niteliktedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder