dugmereklam

5 Ekim 2013 Cumartesi

2013 2014 bayan deri ceket kaban modelleri,deri etek modası 2014

2013 2014 bayan deri ceket kaban modelleri,deri etek modası 2014

Bu değil zor, ama korku pelerin yok - Eğer , onlar Viktoryen dönemde ,1940 , 1960 , ve şimdi , 2010'lu kendilerini sürekli ettik nasıl ? Ayrıca çok yönlü konum : olarak Valentino kış beyaz sunan ( boncuklu ve buzağı uzunlukta olan ) ve Jill Stuart RTW klasik siyah parça ( o pantolon ve oxfords ile eşleştirilmiş olan) tarafından kanıtlanmış , bir pelerinsezon ve çeşitli etkinlikler size taşıyabilir . Sadece bir kat gibi davranın ve o kadar yapabilirsiniz , gençken büyükanne yapabileceğini unutmayın - sadece Lily Allen ve Kate Hudson gibi 2010 yılında yaptı.

2 . Akademik - Inspired

Back-to - okul düşüş (tabii ki ) ile eş anlamlıdır , ama bu sefer , biz büyükler dışında kalan demektir. Tipik bir örnek : hırka altında net düğmesi - up katmanlı gördüm ve tüvit pantolon ile giyilir Tory Burch , ve seviyor koleksiyonları . Bu arada , üniversite kralı , Tommy Hilfiger , baklava desenli takım elbise, örgü kazak , ve hatta bir kitap baskı elbise tebeşir - dolu bir koleksiyon görücüye (gerçikayıt için , online bulmak yanında ücretsiz imkansız trajik var ) .

3 . Aşırı- Uyluk Boots

Bu uyluk - çizme kendilerini yeniden tanıttı beri birkaç yıl daha olmuştur ve bu sezon kendi dayanma gücü için başka bir kanıtıdır var . ( Hangi mantıklı - . Kış soğuk , siz , bunu örtbas için tamam ) Miley Cyrus onun içinde manşet yaptı ise celeb cephesinde , Heidi Klum son zamanlarda , Emilio Pucci koleksiyonu ruhu içinde bir süet tarzı donned . Rağmen kolay , düz meraklıları nefes : Bunun yerine bazılarımız olur gibi ölüme yuvarlanan risk değil ediyorum eğer daha küçük bir topuk ya da düz stil giyebilir .

4 . 60'lı Mod

Moda en iyi tür sonsuza kadar yaşar , 2013 eklektik doğa ekleyerek pelerin , uyluk - çizme ( iyi haber , bize : bu tüm bağları ! ) Aşılamaktadırsezon mod etkisi vardır parlak renkler ( Lisa Perry yüksek sesle elbiseler gibi) ve Twiggy esinlenen mini elbiseler ( gibi Temperley Londra RTW koleksiyonunda bulundu ) . Ama Tumblr ile eski moda dergileri ve kaydırma yoluyla saygısız ek olarak , aynı zamanda artık birçok aylar için eski vibe kucaklamaktadır Alexa Chung gibi birine bakabilirsiniz.

5 . Pileli Etekler

Eski gerileme yüksek bellerini ve pileli 70'lerin ve 80'lerin ödünç pilili etek ile devam ediyor. Celine aynı şeyi yaptı ise Calvin Klein ,sezonun deri trendi ( biz imminently alırsınız olan) ile bu görünüm aşılanmış . Ancak , bu yılın başlarında , Diana Argon bol biz sonbahar içine kolaylığı olarak için sol hala var bir çiçek deseni ve 50'li tarzı yürüttüğünü , Marc Jacobs S / S eğilim almak sergiledi.

6 . Şapkalar

Son olarak , moda ve fonksiyon biz çoğuna ihtiyacınızsezonunda birleştirme . BCBG Max Azria böylece sonunda dondurucu soğuklar içinde şapkasız -lik bir ferahlık sunan , aynı şeyi yaptı ise Tommy Hilfiger , onun F / W koleksiyonunda sürüler halinde kasketleri yer . ( Evet , biz soğuk endişe konum Biz yetişkin konum - . Bu nasıl işliyor . ) Bu arada , fötr , melon şapka ve Güz 2.013 manzara içinde bu da bulundu yerler gibi stilleri , böylece " şapka " ve tüm yapım kelime bir go- sonbahar trendi temsil olduğunu .

7 . Erkek giyim Kumaşlar

Biz akademik dediğimde, ( - " tüvit ! " - " Akademik " - " ! Akademik " " ! Tüvit " ) tüvit demek üniversite esinlenen tarzı bir akını bu kadar , hepimiz erkek giyim kumaşlar ve desenler görmek bekleniyor sürüler olarakdoğru sonbahar yoldur. Alice + Olivia baklava desenli ve ekose ile koştu Chanel , etek ve elbise yoluyla Haute Couture koleksiyonundakumaş giyinmiş . Bu herhangi bir yeni değil : 2010 yılında , Claudia Schiffer bize liseden bizim yelek tuttu isterdim yapma , bir baklava desenli V yaka ile noktalı devam etti .

8 . Zümrüt Yeşili

Ocak ayında 2.013 geri"o" renk ilan , zümrüt yeşili açıkça Phillip Lim , Pantone ve Carolina Herrera ile koleksiyonlarında görünen , kendi F / W yaşa için etrafında sıkışmış . Böylece zümrüt üst, aksesuar , ya da bir elbise içeren hala yeşil ışık ( ? Ha ) Bu düşüş olur sağlamak - Emily Blunt 2012 yılında onu giydi ve Sofia Vergara Haziran ayındarenk sarsan sonra bu , tabii ki .

9 . Büyük boy Coats

Sonbahar geri kalanı monte parçaları görür nerede , dış giyim büyük kalır . Burunları ayak izlerini takip 80'lerin ve 90'ların başında saygı büyük boy ceket vardır . Dut kendi pembe ceket nispeten hazır tutulması ise ( " . Home Alone "orijinal Kevin McAllister annesi düşünün ) Michael Kors gibi tasarımcılar ,erkek giyim trendi yararlanmak içinbakmak kullanılan - çok Kate Bosworth erkek arkadaşı ceket gibi birkaç sezon arkasından hangi o deri pantolon ile eşleştirilmiş .

10 . Deri ( Değil Sadece Aksesuarlar )

Hepimiz deri eldiven , deri ayakkabı ve deri ceket ( yeni bir model çok pahalı olup olmadığını tasarruf mağazalarında gelecek için - hiçbir şey için alabilirsiniz olan) var , ama deri hakkında ... her şey ? Dutderi bakmak sermaye için Vionnet için ( gevşek deri pantolon ) : Ross Geller ruhu içinde , tasarımcılar Chanel ( söz konusu deri etek bakın) herkesle , sürüler halinde kumaşa sarıldı var . Sen de aynı şeyi yapabilirsiniz : hatta deri süslenmiş t-shirt iyi bir gardırop elyaf yapar , ve yine , 1970'lerde bir thrifted deri araba ceket ve sonbahar - hazır - bütçe sizi koruyacaktır 
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder