dugmereklam

20 Ekim 2012 Cumartesi

Tuğba Venn Tesettür Giyim 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu,TUĞBA VENN 2013 MODELLERİ,TUĞBA & VENN,TUĞBA 2012-2013 SONBAHAR- KIŞ EŞARP

Tuğba Venn Tesettür Giyim 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu,TUĞBA VENN 2013 MODELLERİ,TUĞBA & VENN,TUĞBA 2012-2013 SONBAHAR- KIŞ EŞARP


Tuğba venn 2012 2013 sonbahar kış modellerini dha öncede sayfamıza eklemiştik.Şimdi de daha önce sayfamıza eklemediğimiz bazı yeni sonbahar kış tuğba venn elbise modellerini sayfamıza ekliyoruz.Her sezon kalitesine ve harika modellerinee eklemeler yapan Tuğba venn sadece türkiye piyasasında değil,dünyanın birçok ülkesinde de kendisinden söz ettirmey, başardı.Elbette bunun arkasında her sezon yenilikçi ve kaliteli ürünler ve koleksiyonların üretilmesi yatıyor.Tesettürlü bayanların vazgeçemediği Tuğba venn ile ilgili daha detaylı bilgiyi kendi resmi web sitelerinden de görebilirsiniz.Bizler sık sık Tuğba venn resmi web sitesini ziyaret ediyoruz sizede tavsiye ederiz.Neyse lafı çokta uzatmadan Tuğba wenn 2012 2013 sonbahar kış modelleri ile sizleri başbaşa bırakalım.
























Tuğba venn resmi web sitesinden aldığımız tanıtım metni sizlerle...

Kumaş kalitesi, geniş ürün yelpazesi, şık ve zengin tasarımlarıyla hazır giyim sektörünün gurur abidesi TUĞBA.
Burası 3 markanın üretimini yapan, iki farklı şirketin faaliyet binası. Bu iki şirketin üretim sahası, 3 markaya ev sahipliği yapıyor. Grup, TUĞBA, NİHAN ve VENN markaları ile farklı beğenilere ve farklı bütçelere hitap ediyor.
TUĞBA’NIN 1982 yılında başlayan ticaret hayatı, bugün hazır giyim sektöründe 3 marka, ülke geneline yayılmış satış noktaları ve Avrupa’dan Ortadoğu’ya uzanan pazarlama ağıyla devam ediyor.
TUĞBA’nın bir marka olarak üretime başladığı yıl 1993. Manto, bayan kaban ve bayan pardösü üretimiyle tekstil sektörüne adım atan firma, kısa sürede sunduğu farklı tasarımlarla kendisini kabul ettirdi. Bu gelişmeler akabinde 2002 yılında NİHAN markası doğdu aynı ellerde. 2004 yılına gelindiğinde ise bir başka yeni gelişme yaşandı. Bayan takım elbise, etek, bayan pantolon, bayan gömlek ve elbise üretiminde çeşitliliği getiren VENN markasıyla grup, müşteri yelpazesini genişletti.
Bu 3 markanın üretiminin yapıldığı bu kompleks tam 10000 metrekareye yakın kapalı alana sahip. Üretimin %80'i ülkenin her tarafına yayılmış bayi ağıyla yurtiçinde, %20'si de yurtdışında beğeniye çıkıyor.
Son yıllarda artan yurt dışı talebiyle grup, bu yöndeki faaliyetlerini hızlandırdı ve bir çok ülkeye ihracata başladı. Lübnan, Mısır, Ürdün, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, Libya, Suriye, Azerbaycan, İran, Almanya, Avusturya ve Fransa 3 markanın da görücüye çıktığı yurtdışı adresleri.
3 markasıyla kalitesini ispatlayan grup, kendi mağaza ağını kurma çalışmalarını hızlandırmış durumda. Grubun kendisine ait Ankara, İstanbul, Bursa, Denizli, Kayseri, Malatya, Batman, Van, Erzurum, Şanlıurfa, Gaziantep, Kırşehir ve Antalya’da mağazaları bulunuyor. Aynı zamanda bayilik sistemiyle de ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan grubun, hemen hemen Türkiye’nin her yerinde satış noktası bulunuyor.

Etiketler:tuğba venn 2013,tuğba venn kış,tuğba venn sonbahar,tuğba venn modelleri,tuğba venn 2012 2013 sonbahar kış modelleri,tuğba venn 2013 modelleri,tuğba venn 2013 elbise modelleri,tuğba ven sonbahar,tuba ven sonbahar kış modelleri,tuba ven 2013,tuğba venn yeni sezon modelleri,tuğba venn istanbul,tuğba venn ankara,tuğba venn kayseri, tugba venn,tuğba venn,tugba venn 2013,tugba venn kap,tuğba venn kap modelleri,tugba venn 2013,tugba ven 2013 modelleri,tuğba ven kap modelleri,2013 tığba ven,2013 tugba ven modelleri,kap modelleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder